Информация за доставка.

Искам да поръчам от Technophone.bg. До колко време ще получа пратката си?

Пратките се доставят в зависимост от наличността на продуктите (дали са на склад), посоченият начин на доставка, както и часа, в който поръчката е регистрирана в нашата система.

Мога ли да поръчам до офис на Econt / Speedy?

При финализиране на поръчката можете да посочите, както ваш адрес, така и офис на Econt в съответното населено място.

Начин за доставка

До адрес – стандартна доставка с куриер в рамките на условията, описани по-горе. Стандартен срок за доставка за продукти на склад до адрес – от 1 до 2 работни дни.

До офис на Econt – доставка до офис на куриерска компания Econt. Стандартен срок за доставка за продукти на склад – 1 ден.

Каква е цената на доставката?

Цената на доставката зависи от начина за доставка, стойността на поръчаните стоки и техният размер. Всички поръчки на стойност над 100 лв. имат стандартна безплатна доставка до офис на Econt.

Мога ли да платя поръчката си в брой при получаване от куриер?

Да, при финализиране на поръчката можете да посочите начин на плащане чрез наложен платеж при доставка.

При неточни или сгрешени данни за доставка, предоставени от Потребителя, при което стоката бъде пратена на грешен адрес, разходите за куриерската услуга за пренасочване на пратката се поемат от Потребителя.

Имам ли възможност да проверя пратката, преди да платя?

Да, всички пратки, пратени до ваш адрес или офис на Econt с изключение на тези, пратени до автоматични станции (Еконтомат), имат опция преглед преди плащане. Автоматичните пощенски станции (APS) на куриерските Econt не предлагат опция преглед. Във всеки друг офис ще имате възможност детайлно да проверите продуктите, които сте поръчали.