-40%

Калъф с MagSafe за iPhone 13 Pro Max, Прозрачен

14.99 лв.

Добави в любими
Добави в любими

Прозрачният кейс с MagSafe за iPhone 13 Pro Max е иновативно решение, комбиниращо стил, защита и функционалност. Този кейс е специално проектиран за да поддържа функционалността на технологията MagSafe на Apple, която позволява бързо и сигурно поставяне на различни аксесоари към безжични зарядни устройства или други приставки.

Изработен от висококачествен, устойчив на удари материал, кейсът предоставя отлична защита от ежедневни удари и надрасквания. Прозрачният дизайн не пречи на оригиналния дизайн на устройството, а това ви позволява да виждате и показвате красотата на вашия смартфон.

Кейсът с MagSafe е лесен за поставяне и премахване, като същевременно осигурява пълен достъп до всички бутони, портове и функции на устройството. Неговата прозрачност не само предпазва вашето устройство, но и му добавя стил и индивидуалност.

Също така, кейсът е съвместим с безжичното зареждане, което ви позволява да зареждате вашето iPhone 13 Pro Max безжично, докато кейсът е поставен. Така вие получавате пълноценно изживяване и удобство при използване на вашия смартфон, без да компрометирате на стил или защита.

Защо да закупите прозрачен калъф с MagSafe за iPhone 13:

  • Кристална прозрачност
  • Съвместимост с технологията MagSafe за лесно свързване
  • Лек и удобен за ежедневна употреба
  • Лесен достъп до всички бутони и портове
  • Отлична защита срещу удари и надрасквания
  • Не остават пръстови отпечатъци