-40%

Калъф с MagSafe за iPhone 14 Pro Max, Прозрачен

14.99 лв.

Добави в любими
Добави в любими

Прозрачният кейс с MagSafe за iPhone 14 Pro Max е иновативен аксесоар, който комбинира елегантен дизайн с надеждна защита и функционалност. Съвместим с технологията MagSafe на Apple, този кейс позволява бързо и лесно поставяне на различни аксесоари като безжични зарядни устройства и други.

Изработен от висококачествен прозрачен материал, кейсът предоставя ясен поглед към оригиналния дизайн на iPhone 14 Pro Max, като същевременно осигурява защита от надрасквания, удари и други повреди. Неговият прозрачен дизайн запазва естетиката на устройството, като позволява на неговата красота да се изрази напълно.

Кейсът се отличава с лесен монтаж и удобство при използване, като осигурява достъп до всички бутони, портове и функции на смартфона. Също така, той е съвместим с безжичното зареждане, което ви позволява да зареждате устройството си безжично, дори докато кейсът е поставен.

Всеки, който търси комбинация от стил, защита и удобство, ще оцени висококачествения прозрачен кейс с MagSafe за iPhone 14 Pro Max. Този аксесоар не само допълва функционалността на вашия смартфон, но и го предпазва от ежедневни увреждания, като запазва неговия изискан дизайн.

Защо да закупите прозрачен калъф с MagSafe за iPhone 14 Pro Max:

  • Кристална прозрачност
  • Съвместимост с технологията MagSafe за лесно свързване
  • Лек и удобен за ежедневна употреба
  • Лесен достъп до всички бутони и портове
  • Отлична защита срещу удари и надрасквания
  • Не остават пръстови отпечатъци