-40%

Калъф с MagSafe за iPhone 14, Прозрачен

14.99 лв.

Добави в любими
Добави в любими

Калъфът с MagSafe е идеалното съчетание между защита и стил за вашия iPhone 14. Той предлага надеждна защита и също така позволява на елегантния дизайн на вашия iPhone да бъде видим.

Изработен с прецизност, този калъф обгръща вашия iPhone с кристална чистота. Прозрачният и висококачествен материал гарантира, че уникалният дизайн на вашето устройство няма да бъде скрит, докато го предпазва от ежедневни наранявания и износване. Тънкият и лек материал на калъфа гарантира, че вашият телефон остава стилен и удобен за ежедневна употреба.

Технологията MagSafe повдига вашето изживяване с iPhone на ново ниво. Интегрираните магнити се позиционират перфектно с телефона, гарантирайки сигурна връзка с аксесоари MagSafe и безжични зарядни устройства.

Калъфът предлага точни отвори, осигуряващи лесен достъп до всички бутони, портове и функции на вашия iPhone 14. Без значение дали става въпрос за регулиране на звука, свързване на слушалки или достъп до порта за зареждане, всичко това можете да правите, без никакво усилие.

Благорадение на иновативната технология, по която е изработен, този кейс не променя цветя си във времето от високи температури, слънчеви лъчи или прах, и други замърсявания.

Защо да закупите прозрачен калъф с MagSafe за iPhone 14:

  • Кристална прозрачност
  • Съвместимост с технологията MagSafe за лесно свързване
  • Лек и удобен за ежедневна употреба
  • Лесен достъп до всички бутони и портове
  • Отлична защита срещу удари и надрасквания
  • Не остават пръстови отпечатъци