-25%

Адаптер/Зарядно Устройство Baseus Super Si, Type C, 20W, Черен

29.99 лв.

Налично

Добави в любими
Добави в любими

Бързият и безопасен адаптер е аксесоар, който ще бъде полезен на всеки, независимо какво устройство използва в ежедневието. Избирайки продукт на Baseus с мощност 20W, вие получавате възможността да заредите ефективно батерията на своя телефон, таблет и много други устройства. Благодарение на това ще ви позволи да зареждате повечето от наличните на пазара устройства. Можете също така да сте сигурни, че предаването на енергия е гладко и без риск от повреда, тъй като се контролира от множество вградени защитни механизми.

Ако търсите универсално зарядно устройство, което може да се използва за зареждане на различни устройства, като телефони или таблети, този продукт със сигурност ще бъде перфектен. Това е аксесоар, който винаги трябва да имате със себе си – у дома, на работа и в движение.

Бързо зареждане и висока мощност:

Адаптерът е с мощност 20 W, което му позволява да пренася електричество с максимална ефективност. Можете да захранвате вашето устройство бързо, ефективно и безопасно.

Вградена сигурност:

Зарядно устройство е иновативен аксесоар, който гарантира, че енергията се пренася възможно най-ефективно и безопасно. Вграденият чип разпознава типа устройство, което се зарежда, за да избере оптималните параметри на захранването. Множество защити предпазват чувствителните устройства от опасни пренапрежения, презареждане и прегряване. Така, че можете да ги свържете към зарядното без страх от повреда или неизправност.

Категория: